ORANJEFEEST 2023 is op 2 & 3 Juni.

Binnenkort meer info..

Reglement zeskamp

 

16 - 17 - 18 JUNI 2022

Jawel: 3 dagen feest dit keer!

Op donderdag 16 t/m zaterdag 18 juni zijn niet alleen de inwoners van Veessen, Vorchten en Marle maar ook zij van andere omliggende dorpen van harte welkom op het feestterrein achter de school  IJsselvallei.  

 
Het programma ziet er als volgt uit: 

Jubileum Editie Oranje feest 

Donderdagmiddag:          De legendarische senioren bingo! 

Donderdagavond:            Bonte avond 

Vrijdagmiddag:                 Kinderspelletjes 

Vrijdagavond:                   Hollandse muziek avond 

Zaterdagmiddag:              Zeskamp 

Zaterdagavond:                Music band ‘Millennium’

Naast drie dagen feest is er nog een andere verandering. Vanaf dit jaar zal er entree worden geheven op de zaterdagavond (zie hieronder meer)

 

Donderdagmiddag 16 juni:

Op donderdagmiddag wordt een bingo voor de seniore (oud) inwoners van Veessen Vorchten en Marle georganiseerd, die start om 15 uur. Toegang en meedoen is gratis. Wel even opgeven, zodat het Oranjecomité weet op hoeveel deelnemers ze kunnen rekenen. Opgeven kan door een mail te sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of door te bellen met Jenny van Egteren op 06-12897844.

Donderdagavond 16 juni:

Op de donderdagavond om 20 uur is er de Bonte Avond voor de ploegen, die meedoen aan de zeskamp. Er vallen voor het leukste optreden een Joker en extra punten te verdienen. Opgave hiervoor vindt plaats via de ploegleider. Na deze weergaloze bonte avond zorgt DJ Ferdinand Tijssen voor een muzikaal feestje.

Vrijdagmiddag 17 juni:

Vrijdagmiddag om 13.30 uur starten ze met de ‘Hummelhuis’ kinderspellen. Deze spelletjes zijn voor de kinderen die wonen in Veessen, Vorchten of Marle in de basisschoolleeftijd. Na afloop van de spelletjes zal clown & jongleur Okidoki een interactieve afwisselende voorstelling verzorgen, waarin zowel clownerie, jongleren, goochelen, muziek maken en ballonnen in rap tempo de revue passeren.

Vrijdagavond 17 juni

Vrijdagavond is er een Hollandse avond en zijn er live optredens van diverse artiesten. Vanaf 20.00 uur gaat de tent open en zullen Gerben Tijssen, Wimmie Bouma en De Havenzangers 2.0 hun repertoire ten gehore brengen.

Zaterdagmiddag 18 juni:

Zaterdagmiddag om 13.00 uur wordt het startsein gegeven voor de zeskamp voor alle ploegen. DJ Dennis Leusink verzorgt deze middag de muzikale omlijsting.

Zaterdagavond 18 juni:

Het Oranjefeest wordt afgesloten met nog een feestavond, die begint om 20 uur. Showband ‘Millennium’ biedt deze avond een geweldig muziekspektakel. Om ongeveer 21.00 uur wordt de winnaar van de zeskamp 2022 bekend gemaakt.

Kaartverkoop voor de vrijdag- en zaterdagavond

Entreekaarten voor toegang tot de feesttent op vrijdag- en zaterdagavond kosten in de voorverkoop € 10,- per avond voor volwassenen en € 5,- voor kinderen tot 16 jaar. Koopt u kaarten voor beide avonden tegelijk dan zijn de kosten € 17,50 voor volwassenen en € 8,- voor kinderen (combikorting). Op de vrijdag- en zaterdagavond (ingang feestterrein) kosten de kaartjes € 12,50 voor volwassenen en € 7,50 voor kinderen.

De kaarten kunnen in de voorverkoop vanaf zaterdag 14 mei worden gekocht bij Bakkerij Draaijer, Kerkstraat 3 in Veessen (openingstijden: van 8 tot 13 uur, zondag en dinsdag gesloten) en bij IJssalon De Schellenberg, Losweg 3 in Vorchten (openingstijden: woensdag, vrijdag en zaterdag van 13 tot 17 uur). Ook op donderdagavond 19 mei tussen 19.30 en 21.30 uur kunnen kaarten in de voorverkoop worden gekocht bij Vevo - Sportpark De Noord. Tot slot is het mogelijk op de avonden zelf kaarten te verkrijgen; deze zijn wel duurder en op = op!

JSN Decor template designed by JoomlaShine.com